Osallistu Bilmaxin avajaiskuukauden arvontaan ja voita Tesla viikoksi käyttöösi

Bilmax avajaiskuukauden kilpailu

Bilmax aloittaa käytettyjen autojen oston ja myynnin Suomen ja Ruotsin välillä. Avaamme uuden myymälämme virallisesti perjantaina 27.10 klo 10 Haaparannalle – Ikean läheisyyteen. Myymälän osoite on Kraftvägen 1.

Avajaiskuukauden kilpailuna arvomme kilpailuun osallistuneiden kesken Teslan viikoksi käyttöön. Kilpailuun on mahdollista osallistua 27.10. – 30.11. välisenä aikana

Voittaja julkistetaan 1.12.2017 Bilmaxin Facebook-sivuilla.

 

Kilpailun säännöt

 1. Kilpailun järjestäjänä toimii Bilmax Sverige AB
 2. Kilpailun palkintona on viikon käyttöoikeus Tesla henkilöautoon. Bilmax vastaa auton vuokrakuluista. Voittajan vastuulle jää tankkaaminen (sähkö) sekä omavastuu-osuuden hoitaminen, vahinko- tai kolaritilanteessa.
 3. Kilpailuun voi osallistua 1) täyttämällä arvontalipukkeen myymälässä tai 2) täyttämällä arvontalipukkeen Bilmaxin verkkosivuilla.
 4. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa ja Ruotsissa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
 5. Kilpailu on voimassa 27.10–31.11.2017. Bilmax Sverige AB arpoo voittajan osallistuneiden joukosta satunnaisesti. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 6. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen voittajan kanssa.
 7. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajille Facebookin tai lipukkeen yhteystietojen kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.
 8. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 9. Järjestäjä maksaa lakisääteiset kilpailuverot.
 10. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 11. Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

Osallistumistapa #1

Tule lähimpään Bilmax-myymälään ja täytä osallistumislomake.

Osallistumistapa #2

Täytä alla oleva osallistumislomake Bilmaxin nettisivuilla.

 

Pin It on Pinterest

SuomiSvenska