Lisäpalvelut

Bilmaxilta saat ostettavaan autoon helposti kattavat lisäpalvelut – myös ostaessasi auton Ruotsista Suomeen tai toisinpäin. Tutustu erityisesti markkinoiden laajimpiin kuuluvan Bilmax Käyttöturva Kultaan. Kysy lisää myyjiltämme!

Bilmax Rahoitus

Kauttamme on saatavilla myös kaikkien tunnettujen rahoitusyhtiöiden autorahoituspalvelut. Kauttamme on saatavilla kahdenlaista rahoitusta:

  1. Perinteinen autorahoitus, jossa maksetaan käsiraha ja vakuutena on ajoneuvo. Perinteisessä autorahoituksessa käsiraha on yleensä välillä 10-30% rahoitukseen haettavasta kokonaissummasta. Perinteisessä autorahoituksessa on edellytyksenä että asiakas ottaa ajoneuvolle kaskovakuutuksen.
  2. Rahoitettava kohde tulee olla yleensä maksimissaan 10 vuotta vanha tai uudempi.
    Rahoitus (alle 10.000eur) ilman käsirahaa on vaihtoehto, mikäli auto on yli 10 vuotta vanha tai jonkin muun syyn vuoksi ei mahdollinen rahoittaa ns.perinteisellä autorahoituksella. Tässä yhteydessä puhutaan myös ns. Kaskovapaasta-rahoituksesta, eli rahoituksen edellytyksenä ei ole kasko-vakuutuksen ottaminen ajoneuvolle.
    Kaskovapaa-rahoitus ilman käsirahaa soveltuu hyvin ns. edullisempien ajoneuvojen hankintaan, koska korko on tässä hieman korkeampi kuin perinteisessä rahoituksessa.

Voit hakea rahoituksen ennakkopäätöstä autolistauksen yhteydessä autokohtaisella autotieto-sivulla.

Bilmax Vakuutus

Bilmax on vakuutusasiamies, jolloin kauttamme on tarjolla kaikkien suurten vakuutusyhtiöiden liikenne- ja kaskovakuutusvaihtoehdot.Myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun.

Kysy lisää myyjiltämme. Voimme asettaa vakuutukset voimaan heti kaupanteon yhteydessä.

Bilmax Käyttöturva

Bilmax Käyttöturvan piirissä olevat autot on mainittu erikseen myynti-ilmoituksella.Mikäli autossa on maininta”Tässä autossa Bilmax-käyttöturva (hopea)”, sisätyy autoon 10tkm/12kk Bilmax Käyttöturva (hopea) oheisen taulukon laajuudessa.

Käyttöturvan piirissä oleviin voi asiakas halutessaan ostaa laajennuksen Bilmax Käyttöturva Kulta:an seuraavasti:

  • Kulta 20.000km/12kk hintaan +490eur
  • Kulta 40.000km/24kk hintaan +790eur

Kaikissa Bilmax Käyttöturvissa omavastuutaso on 100eur.

Avaa käyttoturvan vertailutaulukko toiseen välilehteen (pdf)

Pin It on Pinterest