Bilmax.com

Autokauppa samalla matkalla

Ostamme ja myymme käytettyjä autoja Suomessa ja Ruotsissa. Teet autokaupat kätevästi verkossa tai käydessäsi Haaparannalla tai Rovaniemen Eteläkeskuksessa. Toimituspalvelulla kaikkialle Suomeen!

Olemme apunasi elämäsi tärkeissä hankinnoissa – samalla matkalla.

Bilmaxin lupaukset sinulle

Autot kuntotarkastettuja

Jokainen Bilmaxilla myynnissä oleva auto on käynyt läpi kattavan kuntotarkastuksen. Tämän ansiosta tiedät paremmin mitä olet ostamassa. Kuntotarkastuksen yhteydessä tehdyt havainnot on kirjattu Bilmax.comin autotietoihin.

Tavallista kattavammat tiedot autoista

Bilmax.com tarjoaa mahdollisimman kattavat ja tarkat tiedot koskien auton kuntoa ja historiaa. Me haluamme, että sinä voit todeta paikan päällä auton olevan juuri sellainen kuin luvattiin.

Kattavat tiedot autosta myynti-ilmoituksessa estävät pettymyksiä ja hukkareissuja. Moniin autoihin saat lisäksi erittäin laajan käyttöturvan. Tämän vuoksi Bilmaxin autoista voit huoletta myös tehdä kaupat netissä ja tilata auton vaikka kotiin nähtäväksi.

Helppoutta lisäpalveluilla

Bilmaxilta saat kätevästi kaupan yhteydessä kaiken mitä autoon tarvitset. Voit myös varata auton netissä tai tilata sen näytettäväksi kotiisi pientä korvausta vastaan.

Hoidamme samalla rahoituksen, vakuutuksen ja tarvitsemasi varusteet yksityis- ja yrityskäyttöön – autoon valmiiksi asennettuina.

Bilmax Käyttöturvan piirissä olevat autot on mainittu erikseen myynti-ilmoituksessa. Bilmax Käyttöturva Hopean 10tkm/12kk voit lisämaksusta korottaa myös Kultaan 20tkm/12kk tai 40tkm/24kk. Käyttöturva takaa sinulle huolettomat kilometrit.

14 päivän palautusoikeus

Kotiintoimituksena tehdyssä kaupassa asiakkaalla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus alkaen toimituspäivästä. Tämän ansiosta voit tehdä huoletta kaupat myös kotiintoimituksena.

60 päivän vaihto-oikeus

Haluamme, että olet tyytyväinen kauppoihin. Joskus myös tarpeet autoa kohtaan voivat muuttua äkillisesti. Tämän vuoksi kaikki myytävät automme sisältävät 60 päivän vaihto-oikeuden alkaen kauppahetkestä. Näin voit tehdä kaupat hyvillä mielin.

Vaihto-oikeus tarkoittaa sitä, että voit vaihtaa ostamasi auton 60 päivän sisällä toiseen vastaavan arvon autoon varastostamme.

Ostat ja myyt Suomessa, Ruotsissa ja niiden välillä – myös rahoituksella ja toimituspalvelulla

Pidämme yllä nopeasti vaihtuvaa, kattavaa valikoimaa kahdessa maassa. Kaikki automme on mahdollista ostaa niin Suomeen kuin Ruotsiin kaikilla haluamillasi lisäpalveluilla.

Otamme suomalaisen autosi vaihdossa ruotsalaiseen, ja päinvastoin. Järjestämme autoon myös rahoituksen ja toimitamme sen halutessasi. Näin sinun saatavillasi on laajempi valikoima autoja, joista on helppo käydä kauppaa.

Maksat vain olennaisesta

Bilmaxilta ostat edullisesti, koska toimimme matalan kustannusrakenteen mallilla. Maksat autosta, et hulppeista tiloista tai muusta ylimääräisestä. Tämän vuoksi hintamme kestävät vertailun.

Myymälämme sijaitsevat vilkkaimmilla kauppapaikoilla, joten alueella on helppo pyörähtää kauppareissun ohessa.

Enemmän vaihtoehtoja autosi myymiseksi

Ostamme autoja, otamme autoja myyntitiliin sekä halutessasi voit jättää autosi tiedot myös hiljaista myyntiä varten. Kun harkitset myyntiä, jätä tietosi meille. Yhteystietojesi lisäksi rekisteritunnus ja kilometrimäärä riittävät. Mainitse samalla mistä palveluistamme olet kiinnostunut. Jätä tiedot Myy Autosi -sivulla.

Suoraan myynnissä teemme suoran ostotarjouksen autostasi.

Myyntitili-palvelussa, voit jättää autosi meille myytäväksi. Mikäli ei kauppaa, ei myöskään kuluja. Lisää tietoa myyntitilistä löydät Myy Autosi -sivuilla.

Hiljainen myynti on sinulle, joka suunnittelet tai et halua erityistä julkisuutta autostasi luopumiselle, mutta voit antaa jo ennakkoon tiedon aikeestasi luopua autostasi. Hiljaisessa myynnissä emme markkinoi autoasi julkisesti. Tarjoamme autoasi asiakkaillemme jotka etsivät vastaavaa autoa. Olemme sinuun yhteydessä mikäli löydämme vastaavaa autoa etsivän ja teemme sinulle ostotarjouksen autostasi. Säilytämme autosi tiedot aktiivisena 2 kuukauden ajan ilmoituksestasi. Saat lisää tietoa ja voit jättää tietosi Myy Autosi -sivulla.

Tule seuraamaan Bilmax.comin Facebook-sivua!

Jaamme Facebookissa Bilmaxin kuulumisia ja autoihin liittyviä juttuja sekä järjestämme kilpailuja. Saat Facebookin kautta myös kätevästi yhteyden henkilöstöömme. Käy ihmeessä myös arvostelemassa meidät!

Terveisin Bilmax-tiimi

Pin It on Pinterest