Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Bilmax?

Bilmax.com ostaa ja myy käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja niiden välillä.

Teet autokaupat kätevästi verkossa tai käydessäsi Haaparannan Ikeassa, Rovaniemen Eteläkeskuksessa tai lentäessäsi lomalle Helsinki-Vantaalta.

 • Asiakkaana voit tutustua autoihin vapaasti aamusta iltaan, vuoden jokaisena päivänä.
 • Asiakkaana et joudu maksamaan hulppeista, lämpimistä esittelytiloista, koska autot ovat pääasiassa ulkotiloissa. Esimerkiksi Saksassa tämä on yleinen käytäntö vaihtoautokaupoissa.

Pidämme yllä nopeasti vaihtuvaa, kattavaa valikoimaa kahdessa maassa. Kaikki automme on mahdollista ostaa niin Suomeen kuin Ruotsiin kaikilla haluamillasi lisäpalveluilla.

Otamme suomalaisen autosi vaihdossa ruotsalaiseen, ja päinvastoin. Järjestämme autoon myös rahoituksen ja toimitamme sen halutessasi. Näin sinun saatavillasi on laajempi valikoima autoja, joista on helppo käydä kauppaa.

Kaikki autot ovat nähtävillä autokauppa-alueillamme vuoden jokaisena päivänä.

Kaikki vaihtoautot ovat kuntotarkastettuja. Vaihtoautoihin on halutessasi saatavilla lisämaksusta jopa 40tkm / 24kk Bilmax Käyttöturva / Garanti.

Mihin Bilmaxin edullisuus perustuu?

Bilmax myy autot selkeän ja tehokkaan myyntiprosessin mukaisesti ilman ylimääräisiä kuluja. Tärkeässä asemassa on myös tehokas ostotoimintamme Suomessa ja Ruotsissa.

Asiakas voi itse tutustua ostettavaan ajoneuvoon, mutta myyjämme ovat käytettävissäsi aina tarvittaessa.

Bilmax mahdollistaa asiakkailleen edullisen hintatason mm. minimoimalla lämpimät tilat myymällä autot niiden käyttöympäristössään.

Miten kauppa tapahtuu kun ostan auton Haaparannasta ja haluan sen Suomeen rekisteröitynä?

Halutessasi hoidamme kaiken auton rekisteröintiin liittyvän työn hallinnossamme sinulle valmiiksi. Kysy lisää myyjältämme.

Mistä tiedän, pitävätkö auton kunnosta verkkosivuilla annetut tiedot paikkansa?

Erittäin tärkeä osa toimintamalliamme on tarjota asiakkaille mahdollisimman laajat ja tarkat eli rehelliset tiedot autosta. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen kauppoihin niin prosessin aikana kuin jälkikäteen. Tämä tarkoittaa käytännössä tietoja esim seuraavista asioista:

 • Lommot ja naarmut sekä muut tiedot maalipinnan kunnosta
 • Tiedot suoritetuista huoltotoimenpiteistä sekä kuvat viimeisimmistä huoltodokumenteista
 • Koeajon perusteella tehdyt havainnot auton yleisestä kunnosta sekä teknisestä kunnosta
 • Tarkat tiedot renkaiden ja vanteiden kunnosta, kuten urasyvyys
 • Muut autosta tehdyt olennaiset havainnot kuten sisätilojen tuoksu ja niin edelleen.
Voiko auton varata, jos olen kiinnostunut sen ostamisesta, mutta haluan ensin varmistua sen kunnosta paikan päällä?

Kyllä! Voit varata auton kolmeksi päiväksi sekä myös tilata auton kotiisi tai lähimpään Bilmax-myymälään pientä maksua vastaan. Hyvitämme maksun loppusummasta, jos kauppa toteutuu.

Löydät varauspainikkeen haluamasi auton sivulta. Maksun hoidat kätevästi verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Mastercardilla tai Mobilepaylla. Tilaukset ja varaukset huomioidaan saapumisjärjestyksessä.

Varaa auto 3 päiväksi: 100eur, 1000sek.

Toimitus kotiin: Suomi 350eur, Ruotsi 4.000sek
Toimitus lähimpään Bilmax-myymälään: Suomi 150eur, Ruotsi 1.000sek

Onko mahdollista saada sähköpostiin tai tekstiviestinä tieto minua kiinnostavasta autosta heti kun sellainen on tulossa myyntiin?

Kyllä, jätä sähköpostisi ja puhelinnumerosi, sekä etsimäsi ajoneuvon tiedot oheisella lomakkeella, niin saat jatkossa viestin kun hakutermejä vastaava uusi vaihtoauto on tulossa myyntiin.

Voinko tilata auton kotiin koeajoa varten?

Kyllä voit! Valitse auton kohdalta painike ”tilaa auto kotiin koeajettavaksi” tai ota suoraan yhteys liikeeseen.

Näin se toimii: Bilmaxin myyjä sopii kanssasi ajankohdan koeajolle sinun ilmoittamassa osoitteessa. Maksat varauksen yhteydessä 350€ ennakkomaksun. Auto toimitetaan sovittuna ajankohtana luoksesi ja koeajo suoritetaan Bilmaxin edustajan kanssa. Kaupat voidaan tehdä samassa yhteydessä ja siinä tapauksessa ennakkoon maksettu summa hyvitetään kauppahinnassa.

Voinko tilata auton toiseen Bilmax-liikkeeseen koeajoa varten?

Kyllä voit! Ota suoraan yhteys liikeeseen.

Näin se toimii: Maksat auton siirrosta ennakkomaksuna 150 €, jonka jälkeen auto siirretään haluamaasi toimipisteeseen, jossa auto on koeajettavissa sovittuna ajankohtana. Jos kaupat autosta syntyvät, ennakkoon maksettu summa hyvitetään kauppahinnassa.

Miten autojen huutokauppa / huutokaupat.com toimii?

Bilmax myy vaihtoautoja sekä live- että digihuutokaupoissa.

Live-huutokaupat järjestetään Bilmax-autokauppa-alueella. Ilmoitamme live-huutokauposta erikseen lehdissä, nettisivuillamme sekä Facebookissa. Live-huutokaupassa aloitushinta on aina 1€ ja korotukset 10 €. Maksu suoritetaan käteisellä tai pankki-/luottokortilla.

Digihuutokaupan autot myydään huutokaupat.com – sivustolla. Myyjämme auttavat sinua tarvittaessa digihuutokaupassa. Linkki huutokaupat.com käyttöehtoihin.

Voit tutustua huutokaupattaviin autoihin vapaasti Bilmax Drive-In alueella.

Autojen koeajo on mahdollista normaaliin tapaan, aina huutokaupan päättymiseen asti.

Mikä on Bilmax Myyntitili -palvelu?

Myyntitilipalvelu tuo helpotusta arkeesi. Voit ulkoistaa autosi myynnin ammattilaiselle ilman vaivannäköä. Tuo autosi meille myyntiin Bilmax-autokauppa-alueelle tai pidä auto itselläsi, tärkeintä on että pääsemme markkinoimaan sitä.

Jos myyntitilille otettu auto ei mene kaupaksi, palvelu on sinulle ilmaista!

Näin hyödyt auton myyjänä Myyntitili-palvelusta:

 • Otamme autosi myyntiin Drive-In autokauppa-alueellemme
 • Markkinoimme autoa puolestasi
 • Hoidamme auton esittelyt ja koe-ajot puolestasi
 • Tarjoamme ostajalle mahdollisuuden rahoitukseen
 • Lunastamme ostajan vaihtoauton (ostotarjous vaihtoautosta)
 • Palvelu on ilmaista, jos myyntitilillä oleva auto ei mene kaupaksi

Palvelumme sisältää aina kattavan kuntokartoituksen sekä ajoturvan vuodeksi kaupantekohetkellä.

Soita lisätietoja ja pyydä ehdotusta ilmaisista numeroista 0207 599 980 (Rovaniemi) tai 0207 599 981 (Vantaa) tai jätä autosi tiedot sähköpostilla osoitteeseen info@bilmax.fi.

Haluan myydä autoni Bilmax Myyntitili -palvelun kautta. Miten palvelu toimii?

Ennen myynnin aloittamista määrittelemme kanssasi hyväksyttävän myyntihinnan ja valintasi mukaan ennalta joko 1) kiinteän myyntipalkkion Bilmaxille tai 2) kiinteän myyjän osuuden sinulle. Me autamme hinnan määrittelyssä, sinä päätät.

Myyntipalkkio – eli Bilmaxin osuus – riippuu auton iästä ja kilometreistä.

Soita lisätietoja ja pyydä ehdotusta ilmaisista numeroista 0207 599 980 (Rovaniemi) tai 0207 599 981 (Vantaa) tai jätä autosi tiedot joko MYY AUTOSI -sivun lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info@bilmax.com.

Mitä etua Bilmax Myyntitili -palvelusta on verrattuna suoraan liikkeeseen myymiseen?

Myyjä saa myyntitili-palvelussa paremman hyvityshinnan kuin suoraan liikkeeseen myytäessä.

Bilmax huolehtii myyntitili-palvelun yhteydessä myös ostajan rahoituksesta ja vaihtoautosta.

Annamme palvelulle Bilmax Myyntitakuun: emme laskuta mitään kuluja, mikäli kauppaa ei synny. Myyntitili-palvelu on auton myyjän kannalta vaivaton ja taloudellisesti järkevä kauppamuoto.

Myykö Bilmax uusia autoja?

Bilmax on keskittynyt täysin käytettyjen autojen tehokkaaseen kauppaan oman Drive-In kaupantekomallin mukaan.

Uudet Suzukit ja Isuzut autot myy Rovaniemellä Herajärvi Car Center – samoissa tiloissa Bilmax Rovaniemen kanssa (Teollisuustie 14).

Miten Bilmax.comin 60 päivän vaihto-oikeus toimii?

Haluamme, että olet tyytyväinen kauppoihin. Joskus myös tarpeet autoa kohtaan voivat muuttua äkillisesti. Tämän vuoksi kaikki myytävät automme sisältävät 60 päivän vaihto-oikeuden alkaen kauppahetkestä. Näin voit tehdä kaupat hyvillä mielin.

Vaihto-oikeus tarkoittaa sitä, että voit vaihtaa ostamasi auton 60 päivän sisällä toiseen vastaavan arvon autoon varastostamme. Vaihto käy sekä kalliimpaan välirahalla että enintään 20% edullisempaan autoon, jolloin me maksamme erotuksen.

 

Mitä Bilmax.comin Ekoteko-tunniste tarkoittaa?

Ekoteko-tunnisteella merkittyjen autojen CO2 -päästöt ovat alle 110 g/km.

Toisin sanoen Ekoteko-tunnisteen avulla löydät autot joiden kuormitus ympäristölle on huomattavasti keskimääräistä pienempi.

 

Voinko tehdä kaupat autosta kotiovelle toimitettuna?

Kyllä voit! Kotiintoimitus sopii erityisesti kauempana asuvalle tai kiireiselle. Saat näin auton toimitettuna kotiisi tai työpaikalle. Kotiintoimituksen hinta on 350 €. Hyvitämme maksun kaupan lopullisesta summasta, jos kauppa toteutuu. Reilua, eikö?

Kotiintoimituksena tehdyssä kaupassa asiakkaalla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus alkaen toimituspäivästä. Tämän ansiosta voit tehdä huoletta kaupat myös kotiintoimituksena.

Löydät kotiintoimituksen tilauspainikkeen haluamasi auton sivulta. Maksun hoidat kätevästi verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Mastercardilla tai Mobilepaylla. Tilaukset ja varaukset huomioidaan saapumisjärjestyksessä.

Palautuksen kohdalla veloitamme auton käytöstä ajokilometreihin perustuen. Asiakas vastaa myös autoon tulleista mahdollisista vahingoista. Tarkemmat ehdot saat ennen palvelua myyjältämme sähköpostiisi. Kysy rohkeasti lisää!

Etä- ja kotimyynnissä asiakkaalla on 14 vuorokauden palautusoikeus – mitä tämä tarkoittaa?

Kotiintoimituksena tehdyssä kaupassa asiakkaalla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus alkaen toimituspäivästä. Tämän ansiosta voit tehdä huoletta kaupat myös kotiintoimituksena.

Kotiintoimitus sopii erityisesti kauempana asuvalle tai kiireiselle. Saat näin auton toimitettuna kotiisi tai työpaikalle. Kotiintoimituksen hinta on 350 €. Hyvitämme maksun kaupan lopullisesta summasta, jos kauppa toteutuu.

Löydät varauspainikkeen haluamasi auton sivulta. Maksun hoidat kätevästi verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Mastercardilla tai Mobilepaylla. Tilaukset ja varaukset huomioidaan saapumisjärjestyksessä.

Palautuksen kohdalla veloitamme auton käytöstä ajokilometreihin perustuen. Asiakas vastaa myös autoon tulleista mahdollisista vahingoista. Tarkemmat ehdot saat ennen palvelua myyjältämme sähköpostiisi. Kysy rohkeasti lisää!

Yleiset koti- ja etämyyntiä sekä peruutus- ja vaihto-oikeutta koskevat sopimusehdot

Yleiset koti- ja etämyyntiä sekä peruutus- ja vaihto-oikeutta koskevat sopimusehdot löydät täältä.

Pin It on Pinterest