AutoConcept XtraTurva nyt veloituksetta kaikkiin vaihtoautoihimme

AutoConcept XtraTurva turvaa vakuutuksen tavoin ajoneuvon sähköisten ja mekaanisten osien ennalta arvaamattomat äkilliset rikkoutumiset. XtraTurvan turvatasot määräytyvät ajoneuvon iän ja mittarilukeman mukaan.

XtraTurva on voimassa myös ulkomailla: EU- ja ETA-maissa sekä Sveitsissä.

XtraTurva säilyy ajoneuvosi mukana myös myydessäsi auton eteenpäin, joten XtraTurva nostaa ajoneuvosi jälleenmyyntiarvoa.

Turvatasot

XtraTurva Kulta

XtraTurva Kulta on markkinoiden kattavin käytettyjen autojen XtraTurva. Suurin vahinkokohtainen korvaus, jonka Kulta-taso tarjoaa on 6000€. XtraTurva Kulta on saatavilla alle 9 vuotta vanhoihin ja alle 150 000 km ajettuihin vaihtoautoihin.

XtraTurva Hopea

XtraTurva Hopea turvaa laajasti mekaanisten ja sähköisten osien rikkoutumisia. Suurin vahinkokohtainen korvaus, jonka Hopea-taso tarjoaa on 5000€. XtraTurva Hopea on saatavilla alle 11 vuotta vanhoihin ja alle 180 000km ajettuihin vaihtoautoihin.

XtraTurva Pronssi

XtraTurva Pronssi kattaa autosi tärkeimpien osien rikkoutumisen. Suurin vahinkokohtainen korvaus, jonka Pronssi-taso korvaa on 3500€. XtraTurva Pronssi on saatavilla alle 15 vuotta vanhoihin ja alle 200 000km ajettuihin vaihtoautoihin.

XtraTurva Perus

XtraTurva Perus turvaa voimansiirtolaitteiston osat. Suurin vahinkokohtainen korvaus, jonka Perus-taso korvaa on 2500€. XtraTurva Perus on saatavilla alle 20 vuotta vanhoihin ja alle 300 000 kilometriä ajettuihin ajoneuvoihin.

Lue lisää turvatasoista sekä sopimusehdoista AutoConceptin sivuilta

Korvauspalvelu ja vahinkoasiat

Kun ostamassasi ajoneuvossa on AutoConcept XtraTurva, voit hoitaa mahdolliset vika- ja reklamaatioasiat huolettomasti. Vie ajoneuvo paikalliseen korjaamoon vian etsintää varten. Ota vakuutustodistus ja huoltokirja mukaasi. Korjaamo täyttää vahinkoilmoituksen kustannusarviosta, kun vianmääritys on valmis. Korjaamo on sinuun yhteydessä, kun on saanut AutoConceptin vakuutuspäätöksen.

Mikäli tarvitset lisätietoja olethan yhteydessä AutoConceptin asiakaspalveluun 09 42 45 4800 tai vahinkoasiat@autoconcept.fi .