Saunavaunut & Lorries-peräkärryt

Bilmaxilta saatavissa myös Lapellandia saunavaunut & Lorries-peräkärryt

Lapelland Saunavaunut

Kauttamme on saatavissa monipuolinen valikoima Lapelland sauna- ja mökkivaunuja. Vaunut mahdollistavat ympärivuotisen matkailun ja löylyistä nauttimisen missä vain. Ne toimitetaan sinulle aina käyttövalmiina pakettina.

Tutustu mallistoon Lapellandin verkkosivuilla

Lapellandin ainutlaatuinen sauna- ja mökkivaunujen mallisto avaa oven täysin uudenaikaiseen asumisen muotoon. Lapelland-rakennukset kulkevat helposti juuri sinne, missä tahdot vapaa-aikaasi viettää. Ne eivät vaadi kalliita pohjatöitä, perustuksia tai edes omaa tonttia. Rakennukset asettuvat helposti myös sinne, minne kiinteä asuinrakennus olisi mahdotonta pystyttää. Lapelland toimitetaan sinulle täysin valmiina viimeistelyjä ja pintakäsittelyjä myöten.

Lorries peräkärryt

Kauttamme on saatavissa laadukkaat ja kestävät Lorries-peräkärryt. Mallistosta löytyy monipuolisesti erilaisia perävaunuja ja trailereita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lorries on ruotsalainen peräkärry- ja trailerivalmistaja, jolla on pitkä ja monipuolinen historia metallialalta. Tuotteet ovat moderneja, laadukkaita ja kestäviä.

Tutustu mallistoon Lorriesin verkkosivuilla www.lorries.se

 

 

Jätä yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä

Myyjän yhteystiedot

Veli Mellajärvi
Puh: +46 72 451 05 99
Email: veli.mellajarvi@bilmax.com

Simon Lummi
Puh:+46 72 4500128.
Email:simon.lummi@bilmax.com

Pin It on Pinterest