Mikä on Bilmax?

Bilmax.com ostaa ja myy käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja niiden välillä.

Teet autokaupat kätevästi verkossa tai liikkeessämme Haaparannalla.

Pidämme yllä nopeasti vaihtuvaa, kattavaa valikoimaa kahden maan autokannasta. Otamme suomalaisen autosi vaihdossa ruotsalaiseen, ja päinvastoin. Kaikki vaihtoautot ovat kuntotarkastettuja.

Mihin Bilmaxin edullisuus perustuu?

Bilmax myy autot selkeän ja tehokkaan myyntiprosessin mukaisesti ilman ylimääräisiä kuluja. Ostotoimintamme on tehokasta sekä Suomessa että Ruotsissa.

Asiakas voi itse tutustua ostettavaan ajoneuvoon sekä internetissä että autokauppa-alueellamme liikkeen yhteydessä. Myyjämme ovat käytettävissäsi aina tarvittaessa.

Bilmax mahdollistaa asiakkailleen edullisen hintatason muun muassa minimoimalla lämpimät tilat myymällä autot niiden käyttöympäristössään. Kaikki autot ovat nähtävillä autokauppa-alueellamme vuoden jokaisena päivänä.

Miten kauppa tapahtuu, kun ostan auton Haaparannasta ja haluan sen Suomeen rekisteröitynä?

Kauppa ei ole sen mutkikkaampi kuin ostaessasi auton Suomesta. Halutessasi hoidamme kaiken auton kuljetuksista rekisteröintiin puolestasi.

Mistä tiedän, pitävätkö auton kunnosta verkkosivuilla annetut tiedot paikkansa?

Erittäin tärkeä osa toimintamalliamme on tarjota asiakkaille mahdollisimman laajat ja rehelliset tiedot autosta. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen kauppoihin niin prosessin aikana kuin jälkikäteen.

Voiko auton varata, jos olen kiinnostunut sen ostamisesta, mutta haluan ensin varmistua sen kunnosta paikan päällä?

Kyllä, voit varata auton kolmeksi päiväksi tai tilata auton kotiisi pientä maksua vastaan. Hyvitämme maksun loppusummasta, jos kauppa toteutuu.

Varaa auto 3 päiväksi: 100 €

Toimitus kotiin: Suomi 350 €

Onko mahdollista saada sähköpostiin tai tekstiviestinä tieto minua kiinnostavasta autosta heti kun sellainen on tulossa myyntiin?

Kyllä, lähetä sähköpostisi ja puhelinnumerosi, sekä etsimäsi ajoneuvon tiedot, niin saat jatkossa viestin, kun hakutermejä vastaava uusi vaihtoauto on tulossa myyntiin.

Lähetä yhteystietosi Autovahti-lomakkeellamme

Miten autojen huutokauppa / huutokaupat.com toimii?

Bilmax myy vaihtoautoja myös digihuutokaupoissa.

Digihuutokaupan autot myydään huutokaupat.com -sivustolla. Myyjämme auttavat sinua tarvittaessa digihuutokaupassa. Huutokaupat.com käyttöehdot.

Voit tutustua huutokaupattaviin autoihin vapaasti Bilmaxin myymäläalueella. Autojen koeajo on mahdollista normaaliin tapaan, aina huutokaupan päättymiseen asti.

Mikä on Bilmax Myyntitili -palvelu?

Myyntitilipalvelu tuo helpotusta arkeesi. Voit ulkoistaa autosi myynnin ammattilaiselle ilman vaivannäköä. Tuo autosi meille myyntiin Bilmax-autokauppa-alueelle tai pidä auto itselläsi, tärkeintä on, että pääsemme markkinoimaan sitä.

Jos myyntitilille otettu auto ei mene kaupaksi, palvelu on sinulle ilmaista!

Lue lisää myyntitili -palvelustamme.

Myykö Bilmax uusia autoja?

Bilmax on keskittynyt täysin käytettyjen autojen tehokkaaseen kauppaan. Emme myy täysin uusia autoja.

Miten Bilmax.comin 60 päivän vaihto-oikeus toimii?

Kaikki myytävät automme sisältävät 60 päivän vaihto-oikeuden alkaen kauppahetkestä. Vaihto-oikeus tarkoittaa sitä, että voit vaihtaa ostamasi auton 60 päivän sisällä toiseen vastaavan arvon autoon varastostamme. Vaihto käy sekä kalliimpaan välirahalla että enintään 20% edullisempaan autoon, jolloin me maksamme erotuksen.

Mitä Bilmax.comin Ekoteko-tunniste tarkoittaa?

Ekoteko-tunnisteella merkittyjen autojen CO2 -päästöt ovat alle 120 g/km.

Toisin sanoen Ekoteko-tunnisteen avulla löydät autot, joiden kuormitus ympäristölle on huomattavasti keskimääräistä pienempi.

Voinko tehdä kaupat autosta kotiovelle toimitettuna?

Kyllä voit! Kotiintoimitus sopii erityisesti kauempana asuvalle tai kiireiselle. Saat näin auton toimitettuna kotiisi tai työpaikalle. Kotiintoimituksen hinta on 350 €. Hyvitämme maksun kaupan lopullisesta summasta, jos kauppa toteutuu. Reilua, eikö?

Etä- ja kotimyynnissä asiakkaalla on 14 vuorokauden palautusoikeus – mitä tämä tarkoittaa?

Kotiintoimituksena tehdyssä kaupassa asiakkaalla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus alkaen toimituspäivästä. Tämän ansiosta voit tehdä huoletta kaupat myös kotiintoimituksena. Tarkemmat ehdot saat ennen palvelua myyjältämme sähköpostiisi.

Yleiset koti- ja etämyyntiä sekä peruutus- ja vaihto-oikeutta koskevat sopimusehdot

Yleiset koti- ja etämyyntiä sekä peruutus- ja vaihto-oikeutta koskevat sopimusehdot löydät täältä.


Jäikö jotain uupumaan?

Lähetä meille kysymys!